ЈАВНИ ПОЗИВ СТУДЕНТИЦАМА И СТУДЕНТИМА  за подношење пријава за феријални рад у СР Њемачкој у 2023. години


Сри, 18.01.2023.

И ове године као и претходних Завод за запошљавање Републике Српске ће проводити активности које се тичу информисања и упућивања студената из Републике Српске на рад у СР Њемачкој током љетног распуста у 2023. години у оквиру програма феријалног рада који се одвија у сарадњи са Централним уредом за посредовањем у запошљавању стручне радне снаге из иностранства (ZAV ) Савезне агенције за рад СР Њемачке.

Заинересовани студенти са универзитета у Републици Српској пријаве могу доставити лично према сједишту факултета у одговарајућој филијали Завода или путем поште на адресу Завода за запошљавање Републике Српске, Српских ратника 30, Пале или путем е-mail адресе .(JavaScript must be enabled to view this email address).  Све пријаве које буду предате лично у филијалу треба слати редовном поштом у Сектор за посредовање и активне мјере запошљавања.

Рок за достављање пријава је петак 03.02.2023. године. Коначан списак пријављених студената Централна служба треба да достави Агенцији за рад и запошљавање Босне и Херцеговине по истеку рока за пријаву.


Документи/обрасци:

Javni_poziv_Ferijalni_rad_2023.pdf
Bewerbungsbogen2023.pdf
b-immatrikulation-en_ba2023.pdf
info-ferienbeschaeftigung_ba2023.pdf


Фотогалерија:

Вијести