Позив за учешће у европском програму размјене  “Ерасмус за младе предузетнике”


Сри, 23.06.2021.

У Босни и Херцеговини је активан програм Европске уније Ерасмус за младе предузетнике ("Erasmus for Young Entrepreneurs"). Ријеч је о програму прекограничне размјене који предузећима и предузетницима из БиХ пружа прилику да сарађују са озбиљним и посвећеним младим предузетницима из других земаља на развоју нових пословних идеја и упознавању нових тржишта, чиме постају дио европске мреже успјешних предузетника. Пријавити се могу све особе из БиХ које су власници или чланови управе малог или средњег предузећа, имају више од три године искуства у управљању својим предузећем и које су вољне да подијеле своје знање и искуство са новим предузетником.

Више информација о програму и начину пријаве је расположиво на веб-страници Erasmus for Young Entrepreneurs, као и у промотивним материјалима:

За детаљније информације о учешћу у програму Ерасмус за младе предузетнике, можете контактирати Агенцију за развој предузећа Еда, путем имејла .(JavaScript must be enabled to view this email address) или телефона 051/300-241.


Документи/обрасци:

Poziv_za_ucesce_u_evropskom_programu_razmjene_Erasmus_za_mlade_preduzetnike.pdf


Фотогалерија:

Вијести