Запажени резултати Клуба за тражење посла Србац

Сри, 28.05.2014.


Клубови за тражење посла (Job club) као интегрални дио Завода за запошљавање Републике Српске, имају за циљ обуку и савјетодавни рад са незапосленим, а као крајњи резултат рада је свакако запошљавање чланова Клуба. Водитељи Клубова за тражење посла су прошли посебне обуке захваљујући којим су у прилици да помогну и савјетују незапослене у тражењу адекватног посла. Један од девет Клубова који су формирани у склопу Завода за запошљавање Републике Српске је Клуб за тражење посла Србац. Овај Клуб од свог оснивања биљежи запажене резултате, те остварује добру сарадњу са послодавцима.

Екипа Радио-Телевизије Босне и Херцеговине је посјетила Клуб за тражење посла У Српцу и у приложеном видеу вам преносимо позитивне примјере рада овог клуба.

У Клубу за тражење посла Србац од почетка године обуку је прошло око 40 незапослених лица, а 13 корисника је пронашло запослење.

Како смо истакли у Републици Српској дјелује девет Клубова за тражење посла, а овом приликом позивамо сва заинтересована лица која активно траже посао да се обрате Клубовима јер ће у њима сигурно добити подршку и корисна упутства у проналажењу посла. Један од таквих примјера је управо и овај из Клуба Србац.

Клубови за тражење посла у Републици Српској су креирани у оквиру „Пројекта запошљавања младих“ (YЕП), а финансирани су од стране Швајцарске агенције за развој и сарадњу (СДЦ).

                                                                                                                                            С. М.

12.01.2021. Остали пројекти

Запошљавање радника у Републици Словенији
Из Завода за запошљавање Републике Словеније свакодневно…

Сви пројекти

30.07.2021.Публикације

Статистички билтен- јун 2021.
Статистички билтен ЈУ Завода за запошљавање Републике…

Све публикације

Вијести