Акцелератор програм

Уто, 11.02.2020.


Развојна агенција Републике Српске расписала је 10. фебруара 2020. године јавни позив за учешће у aкцелератор програму који ће се проводити на подручју Града Источно Сарајево.

Програм је намијењен почетницима у пословању заснованoм на иновацији, знању и новим технологијама са потенцијалом раста, који желе да што прије пронађу тржиште за своје производе/услуге.

Програм се састоји од три фазе: програма предакцелерације, акцелерације и програма раста, путем којих се обезбјеђује континуирана подршка почетницима у пословању у циљу реализације њихове пословне идеје.

Позив је отворен за све креативне особе са подручја Републике Српске/БиХ које имају иновативне пословне идеје и намјеру да оснују предузеће у РС током акцелератор програма или већ имају регистровано предузеће не старије од 18 мјесеци.

Кандидати се могу пријавити као самостални подносиоци или као тим. Пословне идеје које се односе на трговину, угоститељство, игре на срећу, финансијско посредовање, неће бити разматране.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем обрасца којег могу пронаћи на веб страници Развојне агенције Републике Српске http://rars-msp.org/sr/item/n1276 и Предузетничком порталу Републике Српске http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/36661/

Попуњен образац потребно је доставити на e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address) најкасније до 10. марта 2020. године са назнаком „Пријава за учешће у акцелератор програму“.

Програм се организује у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву - ОЈ Економски факултет Пале, Заводом за запошљавање Републике Српске, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, те општинама Пале, Источно Ново Сарајево, Источна Илиџа, Трново, Соколац и Источни Стари Град. 

Линкови на којима можете пронаћи информације о програму су:

http://rars-msp.org/sr/item/n1276

http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/36661/

Све вијести

Остале вијести

09.04.2019. Пројекти ЗЗЗРС

Програм обуке, доквалификације и преквалификације у 2019. години
 ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује…

Сви пројекти

05.02.2019. Остали пројекти

Запошљавање радника у Републици Словенији
Из Завода за запошљавање Републике Словеније свакодневно…

Сви пројекти

10.02.2015.Публикације

Како изабрати занимање
И ове године велики број младих људи завршних разреда основних…

Све публикације