Амбасадор Швајцарске посјетио огледни биро у Добоју

Чет, 12.03.2015.


Швајцарски амбасадор у Босни и Херцеговини, његова екселенција Heinrich Maurer, дана 12.03.2015. године посјетио је Огледни биро у Добоју. Циљ посјете је обилазак поплављених подручја и локација којима је Швајцарска амбасада преко својих консултаната у БиХ донирала средства за обнову.

Амбасадор Швајцарске је изразио задовољство брзом приступу реконструкције наведеног бироа и успостављеном процесу рада с обзиром да у појединим установама у општини Добој реконструкција још увијек траје.

Огледни биро Добој развијен је у оквиру Пројекта запошљавања младих (YEP), који финансира Швајцарска агенција за развој и сарадњу (SDC) у октобру 2013. године, а служи као модел увођења новог начина рада и побољшања инфрастрктуре унутар ЈУ Завода за запошљавање Републике Српске. Обнова Огледног бироа допринијела је наставку започетих активности, односно савременијем приступу у раду са незапосленим особама, што подразумијева свакодневну комуникацију и савјетовање незапослених лица као и комуникацију са послодавцем.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти