Амбуланта „Анадент” - од сна до реализације

Уто, 22.01.2019.


Здравствена установа стоматолошка амбуланта „Анадент" из Козарске Дубице, основана је 2018. године. Љубав према стоматологији, труд, рад, професионалност и самопоуздање били су довољни разлози да се Ана Видичевић, доктор стоматологије одлучи да у спезијализованом и опремљеном објекту у селу Драксенић, покрене једну нову успјешну причу.

Захваљујући средствима Завода за запошљавање Републике Српске, добијених по Програму запошљавања и самозапошљавања циљних категорија у привреди у 2018. години, ова млада и амбициозна докторка, отворила је стоматолошку амбуланту. Ординација је на почетку свога рада више пута покретала кампању која се огледала у организацији „Дана бесплатних прегледа" - дијагностицирање и едуковање становништва, посебно најмлађих категорија у сарадњи са школским установама.

Амбуланта поред Ане, тренутно има још једног запосленог, медицинског техничара, а остварује сарадњу са специјалистима из области оралне хирургије, стоматолошке протетике и ортопедије вилица.

Доктор Видичевић истиче задовољство досадашњим радом амбуланте и квалитетом услуга, а најбољи показатељ успјешног рада је све већи број пацијената различите животне доби.

Амбуланта се налази на путу Козарска Дубица - Градишка. Предност у близини и доступности амбуланте за 6000 становника села Драксенић, гдје нема регистроване стоматолошке ординације, били су покретачки разлози за оснивање прве амбуланте из наведене области.

19.04.2018. Пројекти ЗЗЗРС

Програм подршке запошљавању Рома у Републици Српској у 2018. години
ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује „Програм…

Сви пројекти

08.03.2011.Публикације

Економска криза
Завод за запошљавање Републике Српске се крајем 2008. године…

Све публикације