Амбуланта „Анадент” - од сна до реализације

Уто, 22.01.2019.


Здравствена установа стоматолошка амбуланта „Анадент" из Козарске Дубице, основана је 2018. године. Љубав према стоматологији, труд, рад, професионалност и самопоуздање били су довољни разлози да се Ана Видичевић, доктор стоматологије одлучи да у спезијализованом и опремљеном објекту у селу Драксенић, покрене једну нову успјешну причу.

Захваљујући средствима Завода за запошљавање Републике Српске, добијених по Програму запошљавања и самозапошљавања циљних категорија у привреди у 2018. години, ова млада и амбициозна докторка, отворила је стоматолошку амбуланту. Ординација је на почетку свога рада више пута покретала кампању која се огледала у организацији „Дана бесплатних прегледа" - дијагностицирање и едуковање становништва, посебно најмлађих категорија у сарадњи са школским установама.

Амбуланта поред Ане, тренутно има још једног запосленог, медицинског техничара, а остварује сарадњу са специјалистима из области оралне хирургије, стоматолошке протетике и ортопедије вилица.

Доктор Видичевић истиче задовољство досадашњим радом амбуланте и квалитетом услуга, а најбољи показатељ успјешног рада је све већи број пацијената различите животне доби.

Амбуланта се налази на путу Козарска Дубица - Градишка. Предност у близини и доступности амбуланте за 6000 становника села Драксенић, гдје нема регистроване стоматолошке ординације, били су покретачки разлози за оснивање прве амбуланте из наведене области.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

22.03.2024.Публикације

Статистички билтен- фебруар 2024. године
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за фебруар 2024.

Све публикације