ЦИСО Приједор успјешно реализовао активности професионалног информисања у 2017. години

Сри, 31.05.2017.


ЦИСО центар Приједор је у 2017. години успјешно реализовао активности које се односе на професионално информисање ученика завршних разреда основних и средњих школа. Наведеним активностима је обухваћено 29 основних школа са 997 ученика завршних разреда у 55 одјељења и 39 одјељења са 739 ученика у средњим школама. Ученицима је указано на важност правилног избора занимања, те су информисани о тренутном стању на тржишту рада.

Активности професионалног информисања ученика средњих школа су ове године значајно унапређене. Kонципиран је нови метод рада уз подршку Пројекта за запошљавање младих (YЕP), а почетком марта је организована обука за педагоге/психологе свих дванаест средњих школа из Приједора, Новог Града, Kозарске Дубице и Kостајнице. Учесницима су пружене одређене информације, подаци и материјали за интерактивну радионицу из области рада и запошљавања.

Након обуке педагози и психолози средњих школа, су уз континуирану сарадњу са ЦИСО центром Приједор реализовали активности професионалног информисања ученика. Овим је не само настављена, већ и унапређена сарадња Завода са школама, посебно њиховим стручним службама уз чију помоћ су успјешно реализоване наведене активности.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

10.03.2023.Публикације

Како се представити послодавцу
Брошура “Како се најбоље представити”

Све публикације