Дан запошљавања у Лакташима

Сри, 16.05.2018.


Пројекат "Јачање локалног партнерства за унапређење тржишта рада и повећање запослености" који је финансиран од Европске уније и Међународне организације рада (ИЛО). Локални партнери на пројекту ЛИР Еволуција, ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске, Општина Лакташи, ЈУ Школа ученика упривреди, ПЗ „Крајинамед" и Агенција Спектар организују:

Дан запошљавања Лакташи, 24.05.2018. године од 11 до 15 часова - Спортска дворана Лакташи.

Догађај ће на једном мјесту окупити различите актере на тржишту рада: представнике компанија која имају потребе за запошљавањем, незапослена лица или лица која траже запослење, ученике завршних школа у привреди који се спремају за тржиште рада, као и локалну управу која је највише заинтересована за задовољство свих поменутих циљних група.

Увијек постоји потреба за запошљавањем радника, поготово конкурентних на тржишту, било гдје и било када, па и у времену у којем се тренутно налазимо.
Један од проблема због чега се не дешава ново запошљавање свакако је и лоша комуникација заинтересованих страна. Управо организацијом овог догађаја, биће пружена могућност свим странама да јавно искажу своје интересе и представе отворене радне позиције с једне стране и своја знања и могућности са друге стране.

У оквиру"Дана запошљавања Лакташи", поред великог броја отворених радних мјеста, учесницима смо припремили посебно испланиране радионице са сљедећим тематским цјелинама:

- Радионицу за незапослене „Како успјешно тражити посао"
- Радионицу за ученике „Припреми се правовремено за тржиште рада"
- Радионицу за послодавце, средњи и високи менаџмент „Како унапређивати
продуктивност организације без финансијских улагања"
- Округли сто са послодавцима на тему „Зелено предузетништво, предности и
потребе"

Више информација о догађају пронађите на: http://www.laktasi.net; http://www.agencijaspektar.com ili http://www.lir.ba.

 

Надамо се Вашем доласку!
Организатори

Све вијести

Остале вијести

10.02.2015.Публикације

Избор занимања - планирајте своју каријеру!
Будући средњошколци и студенти, вријеме је за доношење…

Све публикације