Делегација Завода за запошљавање Републике Српске у посјети Националној служби запошљавања Републике Србије

Уто, 22.11.2016.


Делегација Завода за запошљавање Републике Српске на челу са директором Мирославом Вујичићем и предсједником Управног одбора Бошком Томићем, посјетила је Националну службу запошљавања Републике Србије на челу са директором Зораном Мартиновићем.

Дводневном посјетом је обухваћен обилазак и упознавање са радом Националне службе запошљавања, Филијала Шабац и обилазак послодавцу "AKS Ekspress Kurir", те радни састанак у Београду са директором Зораном Мартиновићем и представницима Националне службе запошљавања Србије.

На састанку су размијењена искуства у раду двије службе и представљени начини функционисања, људских и финасијских ресурса како Националне службе тако и Завода за запошљавање Републике Српске.

Током састанка истакнути су и непосредни ефекти одређених програма и пројеката запошљавања, те размијењене добре праксе у области запошљавања и тржишта рада.

У складу са Споразумом о међународној сарадњи који су потписале ове двије службе договорени су будући кораци заједничке сарадње и на ЕУ пројектима.

Све вијести

Остале вијести

19.04.2024. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У АКЦЕЛЕРАТОР ПРОГРАМУ
Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом…

Сви пројекти

22.03.2024.Публикације

Статистички билтен- фебруар 2024. године
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за фебруар 2024.

Све публикације