Директор Завода Мирослав Вујичић у посјети Општини Рогатица

Уто, 25.07.2017.


Директор ЈУ Завода за запошљавање Републике Српске Мирослав Вујичић боравио је у радној посјети Општини Рогатица гдје се састао са начелником, Милорадом Јагодићем. Овом приликом разговарали су о сарадњи Завода за запошљавање са послодавцима из ове општине, а која се огледа кроз реализацију и суфинасирање запошљавања кроз пројекте самозапошљавања и запошљавања радника.

Вујичић је заједно са начелником општине Милорадом Јагодићем, начелником Одјељења за привреду Деливојем Ђерићм, те власником власник предузећа “Минекс” Небојшом Поповићем обишао индустријску зону у Рогатици и нови погон који ускоро треба да почне са радом у оквиру текстилног предузећа “Домино” Рогатица.

Свој допринос у покретању производње поменутом предузећу дали су Завод за запошљавање кроз Пројекат подршке запошљавању лица старијих од 50 година и Општина Рогатица, док ће фирма “Минекс” бити дистрибутер за подручје БиХ и шире.

Текстилно предузеће “Домино” из Ариља има дугогодишњу традицију успјешног креирања и производње текстилних производа, првенствено за најмлађе, али и за старије. На основу дугогодишње сарадње са рогатичким предузећем “Минекс” из Рогатице, створени су услови да ускоро почне са радом и сестринско предузеће “Домино” Рогатица.

19.04.2018. Пројекти ЗЗЗРС

Програм подршке запошљавању Рома у Републици Српској у 2018. години
ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује „Програм…

Сви пројекти

05.04.2017. Остали пројекти

Пројекат “Урбана пољопривреда”
Пројекат “Урбана пољопривреда” је базиран на развоју…

Сви пројекти

01.01.2017.Публикације

Статистички Билтен - мај 2017.
Статистички Билтен ЈУ Завод за запољавање Републике Српске

Све публикације