Директор Завода Мирослав Вујичић у посјети Општини Рогатица

Уто, 25.07.2017.


Директор ЈУ Завода за запошљавање Републике Српске Мирослав Вујичић боравио је у радној посјети Општини Рогатица гдје се састао са начелником, Милорадом Јагодићем. Овом приликом разговарали су о сарадњи Завода за запошљавање са послодавцима из ове општине, а која се огледа кроз реализацију и суфинасирање запошљавања кроз пројекте самозапошљавања и запошљавања радника.

Вујичић је заједно са начелником општине Милорадом Јагодићем, начелником Одјељења за привреду Деливојем Ђерићм, те власником власник предузећа “Минекс” Небојшом Поповићем обишао индустријску зону у Рогатици и нови погон који ускоро треба да почне са радом у оквиру текстилног предузећа “Домино” Рогатица.

Свој допринос у покретању производње поменутом предузећу дали су Завод за запошљавање кроз Пројекат подршке запошљавању лица старијих од 50 година и Општина Рогатица, док ће фирма “Минекс” бити дистрибутер за подручје БиХ и шире.

Текстилно предузеће “Домино” из Ариља има дугогодишњу традицију успјешног креирања и производње текстилних производа, првенствено за најмлађе, али и за старије. На основу дугогодишње сарадње са рогатичким предузећем “Минекс” из Рогатице, створени су услови да ускоро почне са радом и сестринско предузеће “Домино” Рогатица.

Све вијести

Остале вијести

19.04.2018. Пројекти ЗЗЗРС

Програм обуке, доквалификације и преквалификације у 2018. години
ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује „Програм…

Сви пројекти

21.05.2018. Остали пројекти

Запошљавање радника у Републици Словенији
Из Завода за запошљавање Републике Словеније свакодневно…

Сви пројекти

14.09.2016.Публикације

Статистички Билтен - јануар 2018.
Статистички Билтен ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске

Све публикације