Директор Завода у посјети Општини Фоча

Уто, 17.10.2017.


Директор ЈУ Завода за запошљавање Републике Српске Мирослав Вујичић боравио је у радној посјети Општини Фоча, гдје се састао са начелником Радисавом Машићем. Овом приликом разговарали су о сарадњи Завода за запошљавање са послодавцима из ове општине, а која се огледа кроз реализацију и суфинансирање пројекта самозапошљавања и запошљавања радника.

На састанку је истакнуто да општина Фоча адекватно одговара на све позиве Завода за запошљавање и да су им у протеклим годинама додијељена значајна средства за запошљавање лица кроз различите пројекте Завода.

У наредној години акценат сарадње биће стављен на пројекте подстицања запошљавања у области привреде на подручју читаве Републике Српске, а наравно и у општини Фоча, истакао је Вујичић и додао да ће у сљедећој години бити реализован пројекат регресног враћања доприноса, а за који ће Завод за запошљавање и Влада Републике Српске обезбиједити значајна средства.

Вујичић је заједно са шефом бироа Фоча Милошем Милићем обишао и послодавца фирме "CROISSANT" из Фоче, а који је кроз суфинасирање различитих пројеката за запошљавање радника посредством Завода до сада запослио шесторо лица.

Све вијести

Остале вијести

19.04.2018. Пројекти ЗЗЗРС

Програм запошљавања и самозапошљавања циљних категорија у привреди у 2018. години
ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује „Програм запошљавања…

Сви пројекти

18.01.2019. Остали пројекти

Запошљавање радника у Републици Словенији
Из Завода за запошљавање Републике Словеније свакодневно…

Сви пројекти

08.03.2011.Публикације

Мој пут у свијет рада
Драги ученици! Кроз садржај ове брошуре желимо да вас упознамо…

Све публикације