Директор Завода у посјети Општини Фоча

Уто, 17.10.2017.


Директор ЈУ Завода за запошљавање Републике Српске Мирослав Вујичић боравио је у радној посјети Општини Фоча, гдје се састао са начелником Радисавом Машићем. Овом приликом разговарали су о сарадњи Завода за запошљавање са послодавцима из ове општине, а која се огледа кроз реализацију и суфинансирање пројекта самозапошљавања и запошљавања радника.

На састанку је истакнуто да општина Фоча адекватно одговара на све позиве Завода за запошљавање и да су им у протеклим годинама додијељена значајна средства за запошљавање лица кроз различите пројекте Завода.

У наредној години акценат сарадње биће стављен на пројекте подстицања запошљавања у области привреде на подручју читаве Републике Српске, а наравно и у општини Фоча, истакао је Вујичић и додао да ће у сљедећој години бити реализован пројекат регресног враћања доприноса, а за који ће Завод за запошљавање и Влада Републике Српске обезбиједити значајна средства.

Вујичић је заједно са шефом бироа Фоча Милошем Милићем обишао и послодавца фирме "CROISSANT" из Фоче, а који је кроз суфинасирање различитих пројеката за запошљавање радника посредством Завода до сада запослио шесторо лица.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

15.04.2022.Публикације

Статистички билтен- март 2022.
Статистички билтен ЈУ Завода за запошљавање Републике…

Све публикације