Директор Завода у посјети Општини Сребреница

Сри, 25.10.2017.


Директор ЈУ Завода за запошљавање Републике Српске Мирослав Вујичић боравио је у радној посјети Општини Сребреница, гдје се састао са начелником Младеном Грујичићем. Овом приликом разговарали су о питањима запошљавања кроз програме које реализује Завод, потом о преквалификацији незапослених лица и отварању бироа Завода за запошљавање у Скеланима.

Завод за запошљавање Републике Српске је у 2016. и 2017. години утрошио око 270.000 марака за запошљавање 47 лица у сребреничкој општини, истакао је Вујичић и додао да ће у наредној години акценат бити стављен на пројекте подстицања запошљавања и самозапошљавања у области привреде на подручју читаве Републике Српске, а наравно и у општини Сребреница.

Грујичић је истакао да су створени предуслови да се у идућој години запосли око 100 радника у новим индустријским погонима у овој општини, и додао да ће Влада Републике Српске заједно са Заводом у сљедећој години организовати доквалификације и преквалификације незапослених лица која су заинтересована за рад у областима мљекарства, текстилне, металске и дрвне индустрије.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

20.04.2023.Публикације

Статистички билтен- март 2023.
Статистички билтен ЈУЗЗЗРС за март 2023.

Све публикације