Директор Завода у посјети Теслићу

Уто, 12.12.2017.


Директор Завода за запошљавање Републике Српске Мирослав Вујичић боравио је данас у радној посјети бироу Теслић и том приликом разговарао са предсједником Уније удружења послодаваца и власником Компаније Шкребић, Драгутином Шкребићем. Као најзначније теме састанка наведена су питања запослености и незапослености на подручју Републике Српске, заштите сваког вида домаће производње и давању подршке инвестирању и даљем развоју привреде.

Овом приликом посјетили су и Компанију Шкребић која се налази у самом врху обућарске индустрије у региону.

Компанија Шкребић је изузетно важно предузеће за ову локалну заједницу, а у којем је запослено око пет стотина радника, казао је Вујичић и додао да је за сваку похвалу што је у предузећу претежно запослена женска радна снага.

У производним погонима дневно се произведе од 1000 до 2000 пари горњих дијелова обуће, док је капацитет монтаже 500 пари комплетне обуће, истакао је власник компаније Драгутин Шкребић.

Опремљени смо најсавременијим машинама у обућарској индустрији, које свакако у великој мјери олакшавају рад свим запосленим, а бројни клијенти су показатељ доброг квалитета и услуге.

Осим производње обуће, Компанија Шкребић има и модни програм робне марке њемачки Gabor и француски Mephisto.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

30.06.2023.Публикације

Статистички билтен- мај 2023.
Статистички билтен ЈУ Завода за запошљавање Републике…

Све публикације