Додијељена признања најбољим клубовима за тражење посла

Чет, 11.12.2014.


У организацији "Пројекта за запошљавање младих" (YЕP) на Влашићу, 10.12.2014. године одржана је свечана церемонија на којој су додијељена признања најбољим клубовима за тражење посла у Босни и Херцеговини у чијој је конкуренцији за најбољи клуб учествовало једанаест клубова из Републике Српске.

Најбољи Клуб за тражење посла у Републици Српској за 2014. годину је Клуб Модрича, други по реду је Клуб Бања Лука, док је трећи Клуб при бироу Србац.

Признање за Клуб са највећим бројем чланова у Републици Српској додијељено је Клубу за тражење посла Бања Лука са укупно 186 чланова, који је уједно и Клуб са најактивнијим члановима у Републици Српској.

Свечаној церемонији су присуствовали представници Амбасаде Швајцарске, представници Завода за запошљавање Републике Српске, Службе за запошљавање ТК и Службе за запошљавање СБК/КСБ Травник којима су представници пројекта YЕP и Амбасаде Швајцарске уручили посебну захвалницу за њихову подршку у успостави јединствене активне мјере која представља значај искорак у реформским процесима служби за запошљавање.

Мјерење учинака и награђивање Клубова је урађено на основу развијеног алата за електронско извјештавање.

Сва незапослена лица која активно траже посао могу се обратити клубовима за тражење посла гдје ће им од стране водитеља бити пружена подршка, савјети и корисна упутства која ће им користити у проналаску запослења. Напомињемо да је уз подршку стручних лица која раде у клубовима за тражење посла при бироима Завода за запошљавање за десет мјесеци у 2014. години запослење пронашло 205 лица, док су обуку прошла укупно 774 лица.

Све вијести

Остале вијести

19.04.2024. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У АКЦЕЛЕРАТОР ПРОГРАМУ
Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом…

Сви пројекти

04.03.2022.Публикације

Статистички билтен- јануар 2022.
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за јануар мјесец 2022.године

Све публикације