Дрвна галантерија ,,Благојеˮ, Мркоњић Град

Пон, 19.04.2021.


Младен Лакић из Мркоњић Града је 2019. године основао предузеће за производњу намјештаја уз подстицајна средства Завода у оквиру програма ,,Стартап (start-up) Српскаˮ. Од самог оснивања, биљеже позитивне резултате, раст и развој пословања.

,,Уложили смо велики труд и рад приликом реализације пословних задатака с циљем да се представимо тржишту као озбиљни и одговорни сарадници који поштују све сегменте сарадње, од рокова па до квалитетног производа и услугa.

Остварили смо добар утисак на тржишту, добили смо нове послове, али то није једини циљ који смо имали у бизнис плану. Настојимо да реализујемо неколико својих јединствених производа и да их пласирамо на тржиште. Тренутно се прилагођавамо захтјевима тржишта у опремању ентеријера, и већ имамо заинтересованих купаца.

,,За реализацију нам је потребно више радника, планирамо да повећамо број запослених, а тренутно бројимо три запослена радника. Задовољни смо сарадњом са Заводом за запошљавање, као и запосленима у бироу Мркоњић Градˮ, истакао је Лакић.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

10.03.2023.Публикације

Информацијe за послодавце
Послодавци постаните наш кључни партнер у креирању и реализацији…

Све публикације