Едукативни центар ,,Радозналацˮ Данијела Панић с. п. Бијељинa

Пет, 14.05.2021.


Едукативни центар ,,Радозналацˮ основан је у Бијељини почетком 2020. године и обавља дјелатност пружања помоћних услуга у образовању, као продужени боравак за дјецу млађег школског узраста од 1. до 5. разреда, пружања стручне помоћи током боравка дјеце у обављању домаћих задатака, те додатног вјежбања наставних садржаја око којих дјеца имају тешкоће.

На радост запослених и корисника услуга током љетњег и зимског распуста организују тематске, креативне и едукативне радионице, као и радионице за предшколце које су прилагођене њиховом узрасту и способностима, трудећи се да испоштују све аспекте развоја предшколске дјеце.

Професионалност и стрпљивост запослених радника резултат су задовољства и насмијаних лица њихових малих корисника.

„Као дијете погинулог борца, конкурисала сам по Програму финансирања запошљавања и самозапошљавања дјеце погинулих бораца, демобилисаних бораца и ратних војних инвалида ВРС у 2020. години, ,,ЗАЈЕДНО ДО ПОСЛАˮ, по којем ми је одобрено финансирање запошљавања радника за једно лице. Радница је дипломирани васпитач и запослена је на неодређено вријеме. С обзиром на то да нам је дјелатност од почетка имала тенденцију раста, средства су нам добро дошла, да и током пандемије, одржимо наше пословање и квалитет радаˮ, истиче власник едукативног центра, Данијела Панић. 

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

15.04.2022.Публикације

Статистички билтен- март 2022.
Статистички билтен ЈУ Завода за запошљавање Републике…

Све публикације