Едукативни програм за незапослена лица “WORK READY NOW”

Уто, 29.07.2014.


Незапослени и студенти завршних година - ово је програм за вас!

Иновациони центар Бања Лука овог љета први пут спроводи WRN! - WORK READY NOW! едукативни програм. Програм је бесплатан за полазнике.

Програм WRN ће вам дати знање и вјештине потребне за проактивно, фокусирано и промишљено тражење посла, као и за професионално понашање на радном мјесту.

Позив је отворен од 22. јула до 31. августа!

Број учесника је ограничен (30).

Програм почиње у септембру 2014. године и укупно траје 44 сата (настава ће се одвијети 2-3 пута седмично). Прелазе се сљедеће области: лични развој, комуникацијске вјештине, примјерено понашање на радном мјесту, вјештине тражења посла, лидерство и увод у предузетништво. Тренинге ће држати тренери који посједују међународне сертификате за Wорк Реадy Ноw! програм.

Програм је превасходно фокусиран на НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА без претходног радног искуства и на СТУДЕНТЕ ЗАВРШНИХ ГОДИНА ФАКУЛТЕТА.

WRN! је врло динамичан, интерактиван и очекује се максималан ангажман од стране полазника! Полазници (30-ак одабраних апликаната) ће прелазити градиво кроз разне активности базиране на принципу "learning through doing" тј. учење кроз рад. На крају успјешно завршеног програма (који укључује и завршни тест), учесници ће добити и међународне сертификате за комплетиран WRN!
Апликација је једноставна - само нам пошаљите ваше мотивационо писмо и CV на адресу .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Иновациони центар Бања Лука реализује WORK READY NOW! програм уз подршку Америчке агенције за међународни развој (USAID), путем пројекта "Partnership for Innovation".

За више информација, обратите нам се путем телефона 051/340-619 ; 066/828-482, е-маил адресе .(JavaScript must be enabled to view this email address) или на http://bit.ly/1x0rDJT

Све вијести

Остале вијести

19.04.2024. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У АКЦЕЛЕРАТОР ПРОГРАМУ
Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом…

Сви пројекти