Економик група, Сребреница

Пон, 26.04.2021.


,,Економик група” из Сребренице је предузеће које је регистровано у јануару 2018. године, а бави се производњом грађевинских контејнера, као основном дјелатношћу.

Баве се конкурентским пословима који су тражени на домаћем и иностраном тржишту, из године у годину постижу све боље резултате и све већи квалитет производа што показује константан раст овог предузећа.

„У стању смо да изађемо у сусрет и најсложенијим и највећим модуларним грађевинама у региону па и шире. Производна хала од 2.500 м² у Сребреници увијек је спремна за одлагање готових производа. Са производњом 1.800 одвојених модуларних јединица на годишњем нивоу постигли смо резултат на који смо поносниˮ, истичу из Економик група.

Континуирана и успјешна сарадња у претходном периоду остварена је и са бироом за запошљавање Сребреница, како у погледу подстицаја кроз програме запошљавања тако и у информисању о доступности радне снаге.

У протекле три године уз подстицајна средства Завода за запошљавање Републике Српске кроз реализацију програма запослено је укупно 28 лица. Оно што је битно нагласити је да су сви радници примљени са евиденције незапослених Завода са потписаним уговором на неодређено вријеме, што је иначе опредјељење менаџмента и правац којим ће се кретати и у будућности.

Све вијести

Остале вијести

19.04.2024. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У АКЦЕЛЕРАТОР ПРОГРАМУ
Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом…

Сви пројекти

15.04.2022.Публикације

Статистички билтен- март 2022.
Статистички билтен ЈУ Завода за запошљавање Републике…

Све публикације