„Гријањеинвест” д.о.о. Пале - дугогодишња сарадња са Заводом

Чет, 11.10.2018.


Фирма „Гријањеинвест" д.о.о. Пале основана је 1991. године у Сарајеву, а рад су обновили 1995. године у Палама. Запошљавају око 30 радника од којих су пет дипломирани инжењери машинства. Основна дјелатност фирме је пројектовање и извођење термотехничких инсталација: климатизације, гријања и хлађења.

Предузеће има сталну сарадњу са Катедром за термотехнику Машинског факултета Универзитета у Београду. Заједно са стручњацима Машинског факултета из Београда и предузећима „Симон" Ваљево и „МПГ КГХ" Београд учествује у обнови термотехничких инсталација манастира Хиландара.

У протеклих двадесетак година фирма је предано радила на побољшању животног стандарда грађана примјењујући савремена, енергетски ефикасна достигнућа из ове области.

Намјеравају градити нове пословне објекте и проширити капацитете својих дјелатности. Фирма тренутно ради и у склопу изградње нове болнице у Источном Сарајеву.

„Гријањеинвест" је и ранијих година био корисник средстава за суфинансирање запошљавања радника, задржавао их у радном односу и уредно измиривао законске обавезе. Тренутно користе средства Завода по Програму запошљавања приправника за 2018. годину, као и по Програму обуке, доквалификације и преквалификације у 2018. години.

Све вијести

Остале вијести

19.04.2024. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У АКЦЕЛЕРАТОР ПРОГРАМУ
Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом…

Сви пројекти

27.10.2023.Публикације

Статистички билтен- септембар 2023.
Статистички билтен ЈУЗЗЗРС за септембар 2023. године

Све публикације