Корисници Job клуба Градишка у посјети послодавцу

Пон, 20.07.2015.


Клуб за тражење посла је активна мјера запошљавања чија је сврха пружити незапосленом лицу континуирану помоћ у тражењу посла. Од посебног је значаја што савјетодавац који води Клуб за тражење посла организује посјете локалних послодаваца који учествују у симулацији разговора за посао са групом чланова те кроз дискусију помажу младима да се боље припреме за тржиште рада.

Јулска група од десет младих лица који су први пут ступили на тржиште рада након завршетка средњошколског образовања успјешно су прошли обуку у Клубу за тражење посла у бироу Градишка. У оквиру редовних активности посјете послодавцу и симулације интервјуа за посао, подршку је пружило предузеће "FG grupa" из Градишке, а једно лице је добило шансу за пробни рад у Пољопривредној апотеци Градишка.

Имајући у виду све садржаје који се проводе у ЦИСО центрима и Клубовима за тражење посла у склопу Завода за запошљавање Републчике Српске, око 14.000 незапослених лица је у току 2014. године било обухваћено неком од активности које се реализаују у оквиру рада са незапосленим лицима чији је циљ, превасходно, брже укључивање у процес рада и повећање нивоа активности на тржишту рада.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

15.12.2022.Публикације

Статистички билтен- новембар 2022.
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за мјесец новембар 2022. године.

Све публикације