„Херц травел” Требиње - Уз помоћ Завода до лакшег запослења

Чет, 25.10.2018.


Чињеницу да постоје млади људи, који уз мали подстицај, желе да раде и не бјеже од идеје покретања сопственог бизниса потврђује „Пројекат подршке самозапошљавању у 2017. години" који реализује ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске.

Пројекат обухвата запошљавање лица са евиденције Завода за запошљавање Републике Српске који активно траже запослење. Овај пројекат пружа могућност свим младим људима да покрену сопствени бизнис и на тај начин дођу до запослења.

Један од њих је и млади предузетник Шпиро Чечур, који је уз помоћ средстава Завода за запошљавање Републике Српске, отворио своју туристичку агенцију.

Туристичка агенција „Херц травел", која послује већ годину дана, показала се као добра инвестиција и као вриједан промотер туристичких потенцијала града Требиња.

Агенција се примарно бави рецептивним туризмом и има за циљ да свим туристима који одлуче да посјете град на Требишњици понуди нешто ново и сасвим другачије.

Идеја за покретање агенције проистекла је из чињенице да је туризам у Требињу јако перспективна дјелатност, као и то да Требиње постаје главни туристички центар у Републици Српској.

Циљ туристичке агенције „Херц травел" је да људи упознају Требиње у другачијем свјетлу у односу на оно како се иначе презентује и да људи са свих страна свијета виде да овај град има много тога да понуди. Из те идеје настали су бројни тематски излети којим туристи могу да виде Требиње и посјете мјеста која не могу да нађу у туристичким брошурама, упознају наша села и од сеоских домаћина понешто и науче. Поред туриста мислили су и на локално становништво коме у сарадњи са партнерима нуде најпопуларније европске и свјетске дестинације.

Такође, агенција нуди услуге смјештаја, трансфера и продаје аутобуских карата.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

29.01.2024.Публикације

Статистички билтен- децембар 2023.
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за децембар 2023.

Све публикације