Јавни позив студентима да аплицирају за програм Феријалног рада у СР Њемачкој у 2020. години

Пет, 27.12.2019.


И ове године као и претходних Завод за запошљавање Републике Српске ће проводити активности које се тичу информисања и упућивања студената из Републике Српске на рад у СР Њемачкој током љетног распуста у 2020. години у оквиру програма феријалног рада који се одвија у сарадњи са Централним уредом за посредовањем у запошљавању стручне радне снаге из иностранства (ZAV ) Савезне агенције за рад СР Њемачке.

Завод за запошљавање Републике Српске је већ упутио Јавни позив универзитетима у Републици Српској да објаве позив на својим огласним плочама. Како би што већи број студената узео учешће у програму стручни сарадници за посредовање у филијалама Завода су укључени у праћење ових активности.

Заинересовани студенти са универзитета у Републици Српској пријаве могу доставити лично према сједишту факултета у одговарајућој филијали Завода или путем поште на адресу Завода за запошљавање Републике Српске, Српских ратника 30, Пале или путем е-mail адресе aktivnemjere@zzzrs.net 

Све пријаве које буду предате лично у филијалу треба слати редовном поштом у Сектор за посредовање и активне мјере запошљавања.

Рок за достављање пријава је 23.01.2020. године. Коначан списак пријављених студената Централна служба треба да достави Агенцији за рад и запошљавање Босне и Херцеговине по истеку рока за пријаву.

Јавни позив можете преузети са линка 

 

27.12.2019. Остали пројекти

Феријални рад у СР Њемачкој у 2020. години
Агенција за рад и запошљавање Босне и Херцеговине и Завод…

Сви пројекти

18.03.2011.Публикације

Виша стручна спрема
Виша стручна спрема на евиденцији Завода за запошљавање

Све публикације