Јавни позив за младе, пројекат “Обучи се, запосли се”, Добој и Петрово

Чет, 10.04.2014.


Центар за менаџмент, развој и планирање – МДП Иницијативе из Добоја и Организација за развој, информисање и сарадњу – ОЗ Петрово из Петрова, у сарадњи са Заводом за запошљавање Републике Српске, Филијала Добој, позивају младе људе са простора Добоја и Петрова, да се пријаве за програм обуке столара намјештаја и/или програм обуке оспособљавање шивача.

Позив представља саставни дио активности пројекта „Обучи се, запосли се“ који заједнички реализују МДП Иницијативе и ОЗ Петрово уз финансијску подршку Швајцарске агенције за развој и сарадњу (SDC) кроз Пројекат запошљавања младих – YEP.

Предметни програми обуке биде организовани кроз теоретску и практичну наставу, у сарадњи са предузећем д.о.о. "Eco line" Петрово. Позивом је планирана обука за укупно 30 младих људи. Укупно трајање обуке је 104 сата (24 сата теоретске обуке и 80 сати практичне обуке).

На предметни позив могу се пријавити незапослени млади, старости од 18 до 30 година, са простора Добоја и Петрова. Услов јесте да имају завршену најмање основну школу као и да су пријављени у Заводу за запошљавање Републике Српске. Предност де имати кандидати са простора Добоја и Петрова као и кандидати који су похађали и обуку у Клубу за тражење посла. Полазницима обуке биће покривени трошкови осигурања током трајања обуке, трошкови топлог оброка као и трошкови превоза.

Сви заинтересовани своје пријаве могу поднијети на слиједеће адресе:

Центар за менаџмент, развој и планирање МДП Иницијативе

Краља Александра 52, 74000 Добој; 053 200 371; 053 200 373; .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Организација за информисање, развој и сарадњу, ОЗ Петрово

Трг Немањића бб, 74 317 Петрово; 053 260 001; .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Уз пријаву, кандидати требају доставити кратку биографију (податке о завршеној школи, претходном радном искуству уколико постоји као и назнаку за који програм обуке су заинтересовани). Свим полазницима који успјешно заврше програм обуке биде додијељени сертификати о завршеној обуци. Након завршеног програма обуке, најбољим полазницима биде омогудено стицање запослења у оквиру предузеда д.о.о. "Eco line" Петрово.

За све додатне информације обратити се на телефон 053 200 371 или електронски на .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

15.12.2022.Публикације

Статистички билтен- новембар 2022.
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за мјесец новембар 2022. године.

Све публикације