Клуб за тражење посла Градишка у посјети послодавцу

Чет, 17.07.2014.


У посјети послодавцу “Коминг-Про” д.о.о. у Градишци су дана 16.7.2014. године били чланови Клуба за тражење посла са својом водитељицом Невеном Лукић из Завода за запошљавање Републике Срспке с циљем упознавања и симулације интервјуа за посао са директорицом фирме.

Посјете послодавцима су постале саставни дио програма у Клубу за тражење посла којим се активирају и мотивирају млади да активно траже посао, а посјете у Клубу успјешно договарају водитељи Клуба који имају дугогодишњу сарадњу са локалним послодавцима и упознати су са кретањима на тржишту рада. Управо се на тај начин и реализовала ова посјета током које је Радмила Мандић, руководилац општих послова, обавила симулације интервјуа за посао са члановима Клуба, и тиме им на реалистичан начин приближила процес интервјуисања кандидата у овој фирми и дала повратне информације које ће им засигурно помоћи у даљем тражењу посла.

Овом посјетом је заокружен програм активације и тражења посла за ову јулску групу у Клубу за тражење посла, али ће се наредних шест мјесеци вршити менторска подршка и мониторинг у циљу праћења успјешности.

Ова активност заједнички реализују Завод за запошљавање Републике Српске и Пројекат запошљавања младих YЕP који подржава Швајцарска агенција за развој и сарадњу SDC.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

14.03.2024.Публикације

Статистички билтен- јануар 2024. године
Статистички билтен ЈУЗЗЗРС за јануар мјесеце 2024. године

Све публикације