Компанија ,,Златиборацˮ запошљава 40 радника из Вишеграда

Пет, 01.10.2021.


Данас је у Вишеграду одржан групни разговор између представника компаније ,,Златиборацˮ, представника Завода за запошљавање Републике Српске, биро Вишеград и незапослених лица, усмјерен на запошљавање 40 радника из Републике Српске на подручју Републике Србије.

„Kомпанија ,Златиборацʼ је заинтересована за зпошљавање радника из Републике Српске са подручја општине Вишеград. Потребни су им радници на паковању готових производа, оператери на линији паковања, те главни мајстори. Сектор за производњу се налази у Мачкату, општина Чајетина на 14 км од Ужица. Заинтересованим кандидатима који желе да буду дио тима ,,Златиборацˮ, послодавац се обавезао да ће обезбиједити превоз или смјештајˮ, истиче шеф бироа Вишеград.

Представници Компаније исказали су веће интересовање за запошљавање женске радне снаге на пословима оператера на паковању, јер им је дугогодишње искуство доказало да жене са већом пажњом приступају слагању производа мањих грамажа у различите калупе.

Оно што је битно истаћи је да ће лица која заснују радни однос у компанији ,,Златиборацˮ, остати да бораве на територији општине Вишеград, јер је већина заинтересованих лица исказала жељу да послодавац обезбиједи превоз за раднике.

Производни капацитети поменуте компаније опремљени су најсавршенијим машинама, чиме се омогућила аутоматизација многих производа, али се и даље ослањају на људски фактор, будући да је то једини начин да сачувају основне постулате њихове традиционалне рецептуре и врхунског квалитета.

Све вијести

Остале вијести

27.09.2021. Остали пројекти

Запошљавање радника за здравствену његу  у СР Њемачкој - Tripl Win пројект
Triple Win пројект проводи у име њемачке владе Deutsche Gesellschaft für…

Сви пројекти

07.04.2021.Публикације

Статистички билтен- новембар 2020.
Статистички билтен ЈУ Завода за запошљавање Републике…

Све публикације