“Љбиље” д.о.о. из Љубиња, позитиван примјер послодавца

Чет, 05.01.2017.


Предузеће “Љбиље” д.о.о. из Љубиња производи сјемена и саднице, те прерађује љековито, ароматично и зачинско биље. Финалне производе, преко 100 врста чајева, етеричних уља, биљних капи, уља за масажу, сапуна, мирисних јастука итд. пласирају углавном на инострано тржиште.

Повеља за квалитет чајева од љековитог биља, те златна медаља на 49. Међународном сајму туризма у Новом Саду, само су један од доказа да у поменутом предузеће улажу у развој производње постављајући највише стандарде квалитета својих производа.

У предузећу је запослено једанаест радника, а кроз подстицајна средства Завода по ранијим пројектима суфинасирано је запошљавање пет лица. У току 2016. године по Пројекту подршке запошљавању у привреди и Пројекту подршке запошљавању лица изнад 45 година старости запослено је по једно лице. Основни циљ предузећа је повећање обима и ефикасности производње, побољшање квалитета производа, те очување постојећег и освајање новог тржишта.

“Љбиље” д.о.о. је позитиван примјер послодавца који учествује у Јавним позивима Завода за запошљавање и који подстицајна средства користи за проширење производње и отварање нових радних мјеста.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

14.10.2022.Публикације

Статистички билтен- септембар 2022.
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за мјесец септембар 2022.

Све публикације