,,MEDEX” Данијел Гајић с.п. Пучиле

Чет, 06.05.2021.


Породичнa фирма „Меdеxˮ из Бијељине основана је 2016. године, а бави се производњом кошница за домаће и инострано тржиште поштујући посебне стандарде и захтјеве купаца. Финалне производе извозе у Србију, Хрватску, а „освојилиˮ су и тржишта Аустрије, Њемачке и Словачке.

Раде све врсте кошница од сувог дрвета високог квалитета. Обрада дијелова врши се машински професионалним алатом. При склапању се ради контрола сваког појединачног дијела како би се квалитетом испуниле жеље купаца.

На мјесечном нивоу производе 500 до 600 комплета кошница, а цјелокупан репроматеријал набављају од домаћих произвођача и добављача.

У фирми је поред власника запослено шест радника од којих је једно лице запослено по Програму запошљавања и самозапошљавања циљних категорија у привреди у 2020. години, који реализује Завод за запошљавање Републике Српске.

Иако их је пандемија затекла нису посустали са производњом. Захваљујући преданом раду и изузетно вриједним радницима успјели су да испоштују све уговорене обавезе. План им је да у наредном периоду повећају производњу, квалитетом производа осигурају нове купце, те запосле нове раднике.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

29.07.2022.Публикације

Статистички билтен- јун 2022.
Статистички билтен ЈУЗЗЗРС за мјесец јун 2022.

Све публикације