Наставак Coca-Coline подршке младима 2018

Уто, 21.08.2018.


Од септембра наставак Coca-Coline подршке младима 2018

Други талас овогодишњих радионица за повећање запошљивости бх. младих почиње у Брчком

Сарајево, аугуст 2018. – Други талас овогодишњих радионица програма оснаживања младих Coca-Colina подршка младима, који организује и реализује Coca-Cola HBC B-H Сарајево, након љетне паузе наставља се 3. септембра у Брчком, а потом у Бањој Луци, Источном Сарајеву и Зеници.

Јединствени програм едукације састоји се од три дана интензивних радионица и интерактивних предавања о личном развоју, самопроцјени, комуникацији, организацији времена, продајним вјештинама, преговарању, управљању и реализацији пројеката, стратешком и пословном планирању и финансијској писмености. Тродневну едукацију воде цертифицирани тренери, који полазницима омогућују да на њима прилагођен начин развијају компетенције и унапређују постојећа знања. Више информација о начину пријаве за радионице у осталим градовима доступно је на www.coca-colinapodrskamladima.ba

Кроз програм Coca-Colina подршка младима у БиХ, под слоганом “Научи више, примијени знање и крени даље”, од почетка године прошло је више до 300 младих од 18 до 30 година с подручја Сарајева, Бање Луке, Мостара, Ливна, Тузле и Бихаћа, а у наредном периоду програм ће се наставити у другим градовима широм Босне и Хеерцеговине.

“Након шест успјешно одржаних радионица током марта, априла, маја и јуна те љетне паузе настављамо с учењем, дружењем и стјецањем нових искустава, али и познанстава. Тако ћемо све четири седмице деветог мјесеца посветити младима, а прва тродневна радионица заказана је у Брчком од 3. до 5. септембра. Након тога стижемо у Бању Луку, Источно Сарајево и Зеницу. Свим младима који се још нису пријавили топло препоручујем да не пропусте прилику и да нам се придруже у једном од градова које планирамо посјетити”, казала је Бошка Трбојевић, директорица Одјела за комуникације и односе с јавношћу Coca-Cole HBC за Словенију, Хрватску и Босну и Херцеговину.

Програм Coca-Colina подршка младима у Босни и Херцеговини у потпуности је бесплатан, а ове године ће најмање 500 младих људи добити прилику да побољша животне и пословне вјештине. Посебна вриједност пројекта је у посвећености и укључености запосленика Coca-Cole HBC B-H Сарајево, који полазницима преносе добре примјере Coca-Coline праксе пословања и вјештине које се стјечу практичним радом.

Стратешка опредијељеност Coca-Cole ка оснаживању и повећању запошљивости младих прошле је године ојачана покретањем програма Coca-Colina  подршка младима у Босни и Херцеговини, којим је обухваћено 200 младих из сарајевске и бањалучке регије.

Програм се реализује уз покровитељство и подршку Министарства цивилних послова Босне и Херцеговине, Министарства рада и социјалне политике ФБиХ, Федералног завода за запошљавање, ЈУ Завода за запошљавање Републике Српске, Службе за запошљавање Кантона Сарајево, ЈУ Службе за запошљавање Зеничко-добојског кантона, Универзитета у Сарајеву, Универзитета у Бањој Луци, Министарства привреде Кантона 10, Града Бање Луке, Града Тузле, Града Мостара, Града Бихаћа, AmChama – Америчке привредне коморе у Босни и Херцеговини те партнерских организација: Вијећа младих ФБиХ, Вијећа младих Мостар, AIESEC-a у Сарајеву, Бањој Луци и Мостару, предузетничког и едукативног центр Networks, Социјално-едукативног центра (СЕЦ), Центра за културу Мостар, Центра за културу Тузла, Муње – Инкубатора друштвених иновација, Hoću.ba, ЦЕРК-а, Омладинског ресурсног центра Тузла, БЕСТ-а Мостар, УГ Мулти, организације “Осмијех за осмијех”, Ерасмо Центра за промоцију цјеложивотног учења, Омладинског клуба “Под истим сунцем Јабланица”, кооперативе “Буди здрав ко дрен”, Културног центра Бихаћ, Музеја Првог засједања АВНОЈ-а у Бихаћу, Удружења за развој и изградњу локалних капацитета БК 2001, Животног атељеа, Уније студената из Бихаћа, ПРОНИ Центра за омладински развој и агенције PRIME Communications.

Контакт за више информација: Добрила Мочевић, +387 65 610 619, +387 63 289 106,  .(JavaScript must be enabled to view this email address)

PRIME COMMUNICATIONS је овлаштена ПР агенција компаније  Coca-Cola HBC B-H Сарајево.

Све вијести

Остале вијести

19.04.2024. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У АКЦЕЛЕРАТОР ПРОГРАМУ
Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом…

Сви пројекти

30.06.2023.Публикације

Статистички билтен- мај 2023.
Статистички билтен ЈУ Завода за запошљавање Републике…

Све публикације