Обавјештење за студенте који су предали пријаве за феријални рад у СР Њемачкој у 2017. години

Пет, 03.02.2017.


Обавјештавамо студенте који су предали пријаве за учешће у Програму феријалног рада студената из Босне и Херцеговине у СР Њемачкој, који се реализује у сарадњи Агенције за рад и запошљавање Босне и Херцеговине и Централног уреда за посредовање у запошљавању стручне радне снаге из иностранства (ЗАВ) Савезне агенције за рад СР Њемачке, да је окончана прва фаза програма током које су запримане пријаве заинтересованих студената, извршен преглед и завршна селекција пријава.

Агенција за рад и запошљавање Босне и Херцеговине је запримила укупно 81 пријаву студената уписаних на универзитете у Републици Српској, укључујући пријаве које је прослиједио Завод за запошљавање Републике Српске (72). Од тог броја, 72 пријаве су биле у складу са постављеним критеријима и прослијеђене су у Савезну агенцију за рад СР Њемачке (ЗАВ) на посредовање.

Прослијеђене су све пријаве које су биле потпуне или накнадно допуњене. Било је и пријава неколико студената завршне године студија/апсолвената чије пријаве су искључене из даљег поступка, јер је у конкурсу јасно наглашено да студенти који су уписани у завршну годину студија не могу аплицирати на конкурс. Ови кандидати су о томе обавијештени од стране Агенције.

Списак кандидата који задовољавају критерије конкурса можете погледати ОВДЕ.

Све вијести

Остале вијести

19.04.2024. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У АКЦЕЛЕРАТОР ПРОГРАМУ
Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом…

Сви пројекти

21.03.2024.Публикације

Упоредни преглед по степенима стручне спреме, струкама и бироима
Упоредни преглед по степенима стручне спреме, струкама…

Све публикације