Одржан Сајам запошљавања у области дигиталног маркетинга и информационих технологија у Бањoj Луци

Сри, 27.10.2021.


У организацији ЈУ Завoд за запошљавање Републике Српске у Бањoj Луци одржан је Сајам запошљавања из области дигиталног маркетинга, информационих технологија на коме су представници више компанија из Републике Српске и иностранства исказали потребу за запошљавањем радника, те понудили више од стотину отворених радних мјеста.

Посјетиоци су имали прилику да се директно упознају са потенцијалним послодавцима, обаве кратке разговоре са њима, али и да лично предају пријаву за запослење и радну биографију за слободна радна мјеста, према властитом избору.

Учесницима Сајма је представљен и пројекат „Изградња дигиталних предузетничких капацитета код старијих особа кроз иновативне тренинг системе – eDigiStars“ у оквиру кога ће се спроводити обуке, а које им могу олакшати проналажење посла у ИТ сектору.

Ово је први тематски и струковни Сајам на којем су се представила предузећа која послују у поменутим областима, а која су исказала потребу за запошљавањем радника. Послодавцима је омогућено да се њихова компанија промовише на најбољи начин, али и да на једном мјесту направе прави избор радника.

На Сајму је учествовало преко три стотине незапослених лица са подручја Бање Луке, Лакташа, Челинца, Мркоњић Града и Котор Вароши.

Све вијести

Остале вијести

27.09.2021. Остали пројекти

Запошљавање радника за здравствену његу  у СР Њемачкој - Tripl Win пројект
Triple Win пројект проводи у име њемачке владе Deutsche Gesellschaft für…

Сви пројекти

25.11.2022.Публикације

Статистички билтен-октобар 2022.
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за мјесец октобар 2022. године

Све публикације