Одржан Сајам запошљавања у области дигиталног маркетинга и информационих технологија у Бањoj Луци

Сри, 27.10.2021.


У организацији ЈУ Завoд за запошљавање Републике Српске у Бањoj Луци одржан је Сајам запошљавања из области дигиталног маркетинга, информационих технологија на коме су представници више компанија из Републике Српске и иностранства исказали потребу за запошљавањем радника, те понудили више од стотину отворених радних мјеста.

Посјетиоци су имали прилику да се директно упознају са потенцијалним послодавцима, обаве кратке разговоре са њима, али и да лично предају пријаву за запослење и радну биографију за слободна радна мјеста, према властитом избору.

Учесницима Сајма је представљен и пројекат „Изградња дигиталних предузетничких капацитета код старијих особа кроз иновативне тренинг системе – eDigiStars“ у оквиру кога ће се спроводити обуке, а које им могу олакшати проналажење посла у ИТ сектору.

Ово је први тематски и струковни Сајам на којем су се представила предузећа која послују у поменутим областима, а која су исказала потребу за запошљавањем радника. Послодавцима је омогућено да се њихова компанија промовише на најбољи начин, али и да на једном мјесту направе прави избор радника.

На Сајму је учествовало преко три стотине незапослених лица са подручја Бање Луке, Лакташа, Челинца, Мркоњић Града и Котор Вароши.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

29.01.2024.Публикације

Статистички билтен- децембар 2023.
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за децембар 2023.

Све публикације