Отворене пријаве за програм “Coca-Colina подршка младима у БиХ”

Уто, 04.05.2021.


Coca-Cola HBC B-Hˮ Сарајево наставила је са реализацијом пројекта ,,Coca-Colinaˮ подршка младима. Будући да су здравље и сигурност предавача, сарадника и учесника и даље на првом мјесту овогодишње радионице организују се у онлajн формату, путем Зум платформе у оквирном трајању од 60 минута. Пријаве за учешће су обавезне, а пријавни образац налази се на линку: http://bit.ly/prijavaCCPM2021

Пројекат ,,Coca-Colinaˮ подршка младима у БиХ национални је програм компаније „Coca- Cola HBCˮ, који препознаје, развија, оснажује и мотивише учеснике на успјех, чинећи их конкурентнијим на тржишту рада. Радионице су претходних година организоване у више од 10 општина и градова из цијеле Босне и Херцеговине, али ове године, због пандемије реализују се онлајн, чиме се отвара могућност младима из свих локалних заједница, и из цијеле земље да у њима учествују.

#НаучиПримијениKрени

Научи више, примијени знање и крени даље је мото ,,Coca - Colineˮ подршке младима која нуди стицање знања потребног за сналажење на тржишту рада, с посебним освртом на ,,нову нормалностˮ, односно услове пандемије. 

Током овогодишње „Coca-Colineˮ подршке младима биће организоване посебне Q&А сесије са неким од најуспјешнијих и најинспиративнијих босанскохерцеговачких предузетника.

Иако примарно намијењене младима од 18 до 30 година, на радионицама могу учествовати сви, са напоменом да млађи од 18 могу пратити програм уз претходну писмену сагласност родитеља. Програм могу пратити и старији од 30 година уколико спадају у рањиве категорије незапослених или на други начин осјетљивих група (националне мањине, особе са потешкоћама или инвалидитетом...), као и лица која су остала без посла због пандемије.

Радионице „Coca-Colinеˮ подршке младима су, и увијек ће бити, бесплатне за све учеснике.

Више информација о програму доступно је на линку:  https://bit.ly/CCPMprime, а најаве за нове догађаје могу се пратити и дијелити са ,,Facebookˮ странице пројекта: https://www.facebook.com/CocaColinapodrskamladimauBiH/.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

21.03.2024.Публикације

Средња стручна спрема
Средња стручна спрема на евиденцији Завода за запошљавање

Све публикације