Подстицаји Завода ефикасан вид подршке предузећу ,,Станишић” д.о.о. Пале

Пон, 28.06.2021.


Предузеће ,,Станишић” д.о.о. основано је 1996. године у Палама, као предузеће за производњу, услуге, унутрашњу и спољну трговину. Основна дјелатност на почетку рада била је трговина грађевинским материјалом, те пружање услуга у друмском превозу и нискоградњи.

Почетком 2006. године проширење својих активности усмјерава на грађевинску дјелатност и почињу интензивније да се баве грађевинским радовима.

Захваљујући активностима менаџмента на праћењу кретања и потреба на тржишту, те сталним улагањем у проширивање и унапређење процеса производње, ,,Станишић” д.о.о. прераста у велико предузеће које је постало препознатљиво не само на подручју општине Пале него и шире.

Тренутно запошљавају 78 радника, а од 2013. године корисници су средстава за суфинансирање запошљавања радника и кроз различите програме до сада су  запослили укупно 34 лица.

У фирми наводе да су им подстицаји Завода веома корисни и да захваљујући оваквом виду подршке, могу да повећавају број запослених радника.

„Задовољни смо сарадњом са Заводом за запошљавање и када је ријеч о посредовању у запошљавању, као и пројектима које Завод реализује сваке године.

Упркос пандемији која нас је затекла није било отпуштања радника и све уговорне обавезе су испоштованеˮ, истичу из предузећа Станишић.

Све вијести

Остале вијести

02.03.2022. Остали пројекти

Феријални рад у СР Њемачкој у 2022. години
Завод за запошљавање Републике Српске  проводи активности…

Сви пројекти

08.03.2011.Публикације

Водич кроз занимања
Драги ученици, Пред вама је приручник који ће вам корисно…

Све публикације