Позитивна прича послодавца  ЗТР Аутосервис-аутодијелови “Ф1” Невесиње

Сри, 30.08.2017.


Наводимо само један од позитивних примјера послодавца који је на најбољи начин искористио подстицајна средства Завода.

ЗТР Аутосервис-аутодијелови "Ф1" Невесиње је почео са радом 2014. године, а њихова основна дјелатност је трговина на мало аутодијеловима и опремом за моторна возила.

Уз велику мрежу добављача из цијеле БиХ, понуда робе и квалитет услуга је подигнут на највиши могући ниво, како на локалном, тако и регионалном тржишту.

У наредном периоду имају намјеру да прошире своје услуге набавком савремене опреме, а самим тим ће имати потребу и за запошљавањем нових радника.

Послодавац је као дијете погинулог борца био корисник програма самозапошљавања по Пројекту "Заједно до посла", који је успјешно реализован. У току 2016. године су запослена два радника, од којих је једно лице из категорије демобилисани борац, запослен по Пројекту "Заједно до посла".

"Захвални смо на несебичној помоћи ЈУ Завода за запошљавање РС и Министарства рада и борачко-инвалидске заштите, који су нам одобрили значајна средства кроз програме, стављајући акценат на запошљавање лица из борачких категорија, истакла је власница Жељка Братић.

19.04.2018. Пројекти ЗЗЗРС

Програм подршке запошљавању Рома у Републици Српској у 2018. години
ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује „Програм…

Сви пројекти

18.03.2011.Публикације

Виша стручна спрема
Виша стручна спрема на евиденцији Завода за запошљавање

Све публикације