Позитивна сарадња Клуба за тражење посла Градишка и Удружења “Мост”

Чет, 12.01.2017.


Децембарска група младих незапослених лица након завршених активности у Клубу за тражење посла Градишка, имала је прилику проћи симулације разговора за интервју. Ово је још једна у низу одржаних радионица-симулација разговора с послодавцем захваљујући пакету подршке Удружења "Мост", односно социјалном предузећу "Funky Guerrilla" Градишка.

Прије почетка радионице представљен је програм рада поменутог Удружења, а који укључује рад са дјецом и младима, заштиту животне средине и друштвено предузетништво.

Као резултат ових активности је управо ангажман Зоране Селак која је прошла активности Клуба за тражење посла и од јуна мјесеца постала активан волонтер Удружења "Мост". У децембру 2016. године је проглашена за волонтера године, те награђена за посебан допринос волонтирања у Републици Српској с највећим бројем волонтерских сати и волонтерских програма.

Радионице-симулације разговора с послодавцем, као и друге активности које су биле предвиђене пакетом подршке сигурно помажу младима у њиховом неформалном образовању, побољшавању њихових вјештина, јачању самопоуздања, а све с циљем да се што брже укључе на тржиште рада.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

30.06.2023.Публикације

Статистички билтен- мај 2023.
Статистички билтен ЈУ Завода за запошљавање Републике…

Све публикације