Представљен “Coca-Colin” програм подршке младих у БиХ

Уто, 20.06.2017.


Coca-Cola HBC B-H Сарајево представила је програм оснаживања младих у БиХ под називом Coca-Colina подршка младима кроз који ће на јесен проћи 200 полазника из БиХ, а Завод за запошљавање Републике Српске је један од партнера у Пројекту.

Пројекaт Coca-Colina подршка младима је национални програм компаније Coca-Cola HBC B-H Сарајево, који је ове године намијењен младим незапосленим лицима старосне доби од 18 до 30 година, с циљем стицања знања и вјештина које ће им омогућити боље компетенције за потребе тржишта рада.

Наведена подршка осмишљена је да препознаје, оснажује и развија самопоуздање код младих незапослених лица, те да им се пружи могућност да што лакше дођу до запослења.

Позив за пријаву је отворен од 16. јуна до 21. јула, путем online prijave. Заинтересованим лицима ће бити омогућено да се поред wеб странице, на програм пријаве попуњавањем формулара у Заводу за запошљавање Републике Српске, а све додатне информације ће моћи добити и у просторијама Центара за информисање савјетовање и обуку (ЦИСО) и Клубовима за тражење посла.

Обуке за сва заинтересована лица ће бити одржане у Сарајеву и Бања Луци.

Позив за пријаву је отворен од 16. јуна до 21 јула, путем онлине пријаве (http://coca-colinapodrskamladima.ba).

Све вијести

Остале вијести

19.04.2024. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У АКЦЕЛЕРАТОР ПРОГРАМУ
Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом…

Сви пројекти

29.09.2023.Публикације

Статистички билтен- август 2023.
Статистички билтен ЈУЗЗЗРС за август 2023. године

Све публикације