Преко Цисо центра до лакшег запослења

Сри, 19.04.2017.


Центар за информисање,  савјетовање и обуку  (ЦИСО)  при бијељинској филијали Завода за запошљавање, омогућава незапосленим лицима бесплатан  приступ услугама савјетовања, информисања, обуке и професионалног оспособљавања, а све у циљу проналаска посла.

Један од корисника ЦИСО центра који је прошао све обуке  о активном тражењу посла је и Вељко Ристић.  Након што је објављен  конкурс  за посао комерцијалисте у фирми „Мик Компани“, Вељко  је послао своју биографију.
„Приликом пријаве на наведени конкурс за посао од великог значаја су ми биле радионице које сам прошао у ЦИСО центру , од писања биографије (која представља улазницу за интервју са послодавцем) гдје сам научио како да на најбољи начин истакнем своје вјештине, способности и знања која сам стекао путем формалног и неформалног образовања,  до интервјуа са послодавцем гдје сам стекао вјештине представљања током интервјуа као и саме припреме за интервју. Предлажем свим незапосленим лицима који активно траже посао да посјете ЦИСО центар и да се укључе у све активности које се спроводе у Цису", казао је Вељко.

У  ЦИСО центру се организују и групна информисања на тему Права и обавеза незапослених лица која активно траже посао, радионице о активном тражењу посла, гдје незапослена лица имају прилику да науче гдје и како да траже посао, како да напишу своју  биографију (CV)  и мотивационо писмо/молбу за посао, те како да се припреме за разговор са послодавцем.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

20.04.2023.Публикације

Статистички билтен- март 2023.
Статистички билтен ЈУЗЗЗРС за март 2023.

Све публикације