Завршен пројекат “Спознај могућности, /п/окрени се бизнису!”

Чет, 18.12.2014.


Пројекат под називом "Спознај могућности, /п/окрени се бизнису!" је намијењен лицима са евиденције Завода за запошљавање који желе да се баве пољопривредом, с циљем упознавања о могућностима добијања подстицајних средстава која даје Влада Републике Српске.

Презентацију о програму подстицаја у пољопривреди у једанаест поштина у Републици Српској одржао је Институт за развој младих и заједнице "Perpetuum Mobile" из Бања Луке у сарадњи са Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске и Заводом за запошљавање Републике Српске.

Од стране Института за развој младих и заједнице "Perpetuum Mobile" изказано је задовољство јер су наведене презентације успјешно спроведене у сарадњи са Клубовима за тражење посла Завода за запошљавање у Бања Луци, Дервенти, Градишци, Српцу, Добоју и Модрчи, Новом Граду, Зворнику, Рудом и Невесињу, те је у истим учешће узело преко 250 незапослених лица.

У току презентације свим учесницима је приказан филм са примјерима добре праксе и начином добијања средства, која сваке године издваја Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

14.10.2022.Публикације

Статистички билтен- септембар 2022.
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за мјесец септембар 2022.

Све публикације