Пут ка успјешном пословању - Љиљана из Рогатице

Пет, 12.11.2021.


Љиљана Пухалац из Рогатице је свој пут ка успјешном пословању започела 2014. године, када је у бироу Рогатица упозната да је у току „Програм самозапошљавања циљних категорија у привреди у 2014. години”.

Представила је своју пословну идеју и пријавила се на Јавни позив, те успјешно  завршила обуку из предузетништва. Одобрена су јој средства за самозапошљавање након чега је регистровала дјелатност - трговина на мало робом од метала, бојама и стаклом у неспецијализованим продавницама.

Сарадња са Заводом за запошљавање се и даље наставила па је Љиљана као послодавац у току 2019. и 2021. године запослила два лица са евиденције незапослених по програму суфинансирања запошљавања посебних циљних категорија које је у поменутим годинама реализовао Завод.

,,Када се започиње неки посао свака финансијска подршка је добро дошла. Трудом и радом заједно са својим супругом успјела сам да проширим дјелатност и на  извођење грађевинских радова. Самим тим се отворила потреба за запошљавањем нових радника. Захваљујући финансијској подршци Завода, а уз велику упорност и рад нас запослених опстајемо на домаћем тржишту, те стварамо себи услове да останемо да живимо у свом родном мјестуˮ, каже Љиљана.

Све вијести

Остале вијести

03.02.2022. Пројекти ЗЗЗРС

ПРОГРАМ  ПОДРШКЕ ЗАПОШЉАВАЊУ МЛАДИХ СА ВСС У СТАТУСУ ПРИПРАВНИКА У 2022. ГОДИНИ
ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује „Програм…

Сви пројекти

02.03.2022. Остали пројекти

Феријални рад у СР Њемачкој у 2022. години
Завод за запошљавање Републике Српске  проводи активности…

Сви пројекти

13.05.2022.Публикације

Статистички билтен- април 2022.
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за мјесец април 2022. године.

Све публикације