Сајам запошљавања у Модричи

Уто, 10.10.2017.


На регионалном Сајму запошљавања у Модричи који је данас организовао Завод за запошљавање Републике Српске у сарадњи са Општином Модрича, учествовало је двадесет шест послодаваца из различитих дјелатности који су понудили око четири стотине слободних радних мјеста.

Незапослени су могли на лицу мјеста да разговарају са послодавцима, да добију прецизније информације, али и да лично предају пријаву за запослење и радну биографију за већи број слободних радних мјеста, према властитом избору.

Сајам је отворио директор ЈУ Завода за запошљавање РС Мирослав Вујичић, а у име општине Модрича присутне је поздравио начелник Младен Крекић.

"Данашњи повод због којег смо овде је више него битан, прије свега за младе људе којима се пружа шанса да пронађу нешто што одговара њиховим жељама, интересовањима и компетенцијама, те прилику да се мимо формалних процедура представе послодавцима, понуде своје способности, услуге и лакше дођу до запослења" истакао је Вујичић.

Он је рекао да су сајмови ове врсте редовна активност коју спроводи Завод, те да, као такви, омогућавају послодавцима да се њихова компанија промовише на најбољи начин, али и да направе прави избор радника. Ово је трећи по реду Сајам запошљавања, а план је да до краја године буде одржан и Сајам у Источном Сарајеву.

У оквиру Сајма, директор Завода Мирослав Вујичић потписао је са начелником Модриче, Младеном Крекићем протокол о сарадњи између Општине Модрича и Завода за запошљавање РС.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

21.03.2024.Публикације

Квалификовани радници
Квалификовани радници на евиденцији за Завода за запошљавање

Све публикације