Сајам запошљавања у Требињу

Пет, 21.04.2017.


На регионалном Сајму запошљавања, који је данас одржан у Дому младих у Требињу, учешће је узело око 25 послодаваца са подручја града Требиња, Херцег Новог и Котора, а који су понудили око 300 слободних радних мјеста.

Директор ЈУ Завода за запошљавање Републике Српске Мирослав Вујичић отворио је данашњи Сајам у Требињу те се захвалио послодавцима на подршци, учешћу и исказаним потребама за запошљавањем радника, те поздравио незапослена лица која посјетила Сајам и укључила се у активно тражење посла.

Отварајући овај скуп, Вујичић је истакао вишеструке предности сајмова за запошљавање и поручио да отварање нових радних мјеста представља основни услов за даљи напредак Републике Српске.
"Данас имате прилику да се на најбољи начин представите послодавцима, а потом да знањем, вјештином и квалитетним радом покажете да је ваше запослење обострано корисна инвестиција" казао је Вујичић.

Регионални Сајам који је организовао Завод за запошљавање Републике Српске-Филијала Требиње, посјетило је око 500 незапослених лица, а којима је пружена помоћ приликом аплицирања на слободна радна мјеста.

Све вијести

Остале вијести

19.04.2024. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У АКЦЕЛЕРАТОР ПРОГРАМУ
Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом…

Сви пројекти

30.06.2023.Публикације

Статистички билтен- мај 2023.
Статистички билтен ЈУ Завода за запошљавање Републике…

Све публикације