„САРА” д.о.о. Брод - успјешна сарадња са Заводом

Уто, 27.02.2018.


„Сара" д.о.о. Брод бави се производњом, продајом и дистрибуцијом полутрајних, трајних, барених производа из властитог производног погона индустрије меса „САРА".

„Сара" је фирма која биљежи изузетан тренд, како тржишног тако и производног раста, повећања производње и самог броја радника. У склопу месне индустрије послује десет месница у којима се продаје месо домаће производње, као и широка палета месних прерађевина.

Данас представља једну од највећих и најмодернијих месних индустрија у Републици Српској и БиХ. Фирма броји преко 26 радника, само у склопу месне индустрије, а заједно са сестринском фирмом „САРА" и СТР „Нешо" укупан број запослених прелази 150 радника.

Сарадња са Заводом за запошљавање Републике Српске је свакодневна, посебно приликом запошљавања сезонских радника из руралних подручја, а до сада су кроз реализацију пројеката Завода запослили троје лица која су и даље у радном односу.

„Раст продаје је посљедица флексибилности, која је одраз добре пословне и стратешке политике фирме и саме организације која се прилагођавала на константне промјене и непредвидљиве тржишне околности. Тежимо да будемо најбољи, препознатљиви на тржишту, одговорни према нашим купцима/потрошачима, са домаћим квалитетом произведеног меса из нашег производног погона" кажу у овом предузећу.

19.04.2018. Пројекти ЗЗЗРС

Програм подршке запошљавању Рома у Републици Српској у 2018. години
ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује „Програм…

Сви пројекти

21.05.2018. Остали пројекти

Запошљавање радника у Републици Словенији
Из Завода за запошљавање Републике Словеније свакодневно…

Сви пројекти

01.01.2017.Публикације

Статистички Билтен - јун 2017.
Статистички Билтен ЈУ Завода за запошљавање

Све публикације