„САРА” д.о.о. Брод - успјешна сарадња са Заводом

Уто, 27.02.2018.


„Сара" д.о.о. Брод бави се производњом, продајом и дистрибуцијом полутрајних, трајних, барених производа из властитог производног погона индустрије меса „САРА".

„Сара" је фирма која биљежи изузетан тренд, како тржишног тако и производног раста, повећања производње и самог броја радника. У склопу месне индустрије послује десет месница у којима се продаје месо домаће производње, као и широка палета месних прерађевина.

Данас представља једну од највећих и најмодернијих месних индустрија у Републици Српској и БиХ. Фирма броји преко 26 радника, само у склопу месне индустрије, а заједно са сестринском фирмом „САРА" и СТР „Нешо" укупан број запослених прелази 150 радника.

Сарадња са Заводом за запошљавање Републике Српске је свакодневна, посебно приликом запошљавања сезонских радника из руралних подручја, а до сада су кроз реализацију пројеката Завода запослили троје лица која су и даље у радном односу.

„Раст продаје је посљедица флексибилности, која је одраз добре пословне и стратешке политике фирме и саме организације која се прилагођавала на константне промјене и непредвидљиве тржишне околности. Тежимо да будемо најбољи, препознатљиви на тржишту, одговорни према нашим купцима/потрошачима, са домаћим квалитетом произведеног меса из нашег производног погона" кажу у овом предузећу.

Све вијести

Остале вијести

05.04.2017. Остали пројекти

Пројекат “Урбана пољопривреда”
Пројекат “Урбана пољопривреда” је базиран на развоју…

Сви пројекти

18.03.2011.Публикације

Виша стручна спрема
Виша стручна спрема на евиденцији Завода за запошљавање

Све публикације