Споразум о сарадњи Завода за запошљавање и Универзитета Источно Сарајево

Чет, 21.05.2015.


Споразум о пословној сарадњи Завода за запошљавање Републике Српске и Универзитета Источно Сарајево, данас су потписали директор Завод за запошљавање Милко Чолаковаћ и ректор Универзитета у Источном Сарајеву, Радослав Грујић.

Споразумом је дефинисана сарадња и размјена података о показатељима тржишта рада, размјена информација битних за креирање уписне политике, као и укључивање стручних лица Завода у разне облике перманентног образовања и усавршавања које организује Универзитет, те израда научних и стручних пројеката и анализа везаних за тржиште рада.

Пословна сарадња Универзитета Источно Сарајево и Завода за запошљавање Републике Српске је од великог значаја, истакао је директор Завода Милко Чолаковић и додао да је Завод увијек отворен за сарадњу која може допринијети напретку Академске заједнице.

Ректор Универзитета у Источном Сарајеву, Радослав Грујић се захвалио и истакао како постоји подршка Завода у процесу запошљавања студената, као и праћењу потреба тржишта рада што је велика предност при одређивању уписне политике и нагласио да овај вид сарадње Универзитета и Завода нема ниједан други универзитет на нашим просторима.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

21.03.2024.Публикације

Квалификовани радници
Квалификовани радници на евиденцији за Завода за запошљавање

Све публикације