Успјешна прича, NZ Company d.o.o. из Чајнича

Уто, 24.08.2021.


NZ Company d.o.o. је позитиван примјер послодавца који учествује у јавним позивима Завода за запошљавање, а средства која су им одобрена у овој години искористили су за проширење производње и отварање нових радних мјеста.

NZ Company d.o.o. је предузеће основано 2020. године чија је основна дјелатност  примарна прерада дрвета. Обрада дрвета се врши на савременој пилани, а у производњи су најзаступљенији смрча и јела. Већи дио производње дрвеног асортимана пласира се како на домаће тако и на тржиште бивше Југославије.

Средства подршке Завода за запошљавање поред тога што су повећала запошљавање лица са евиденције незапослених у овом случају, позитивно су утицале и на повећање обима посла, конкурентности корисника програма и привредних субјеката са којим сарађује.

По пројекту запошљавања Циљних категорија у привреди 2020. године послодавац је запослио три радника из категорије незапослених лица која активно траже запослење.

План предузећа је повећање ефикасности производње и квалитета производа, те очување постојећег и освајање новог тржишта која су гаранција одрживости радних мјеста.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

15.04.2022.Публикације

Статистички билтен- март 2022.
Статистички билтен ЈУ Завода за запошљавање Републике…

Све публикације