Успјешна прича производње одјевних предмета

Пет, 28.12.2018.


„Дивос” д.о.о. је фирма која је основана 2015. године. Основна дјелатност је производња различитих одјевних предмета.

Ширењем производног асортимана, константно се стварају услови за запошљавањем нових радника. Данас је у „Дивосу” након три године рада запослено 100 радника који раде са савременом технологијом.Стручан, искусан и образован кадар текстилне струке у континуитету ради на увођењу савремених технологија и стандарда, као и прибављању потребних међународних сертификата.

Будимир Смиљанић, власник и директор предузећа истиче „да је задовољан оствареном сарадњом са Заводом за запошљавање Републике Српске”, гдје су у више наврата били корисници средстава по програмима за запошљавање. Посљедњи пут по Јавном позиву ове јавне установе, одобрена су им средства за запошљавање, на основу којих су запослили осам лица са евиденције незапослених и сва запослена лица остала су у радном односу.

Предузеће је својим радом и повјерењем обезбиједило партнерство са више великих свјетских фирми из текстилне индустрије. Производи и услуге које се нуде партнерима, те свакодневно проширење продајног програма, гарант су одговорног и сигурног пословања.

Све вијести

Остале вијести

09.04.2019. Пројекти ЗЗЗРС

Програм обуке, доквалификације и преквалификације у 2019. години
 ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује…

Сви пројекти

06.02.2019. Остали пројекти

Запошљавање радника у Републици Словенији
Из Завода за запошљавање Републике Словеније свакодневно…

Сви пројекти