Успјешна сарадња породичне фирме из Српца ,,Atom-company” д.о.о. са ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске

Пет, 16.10.2020.


Предузеће ,,Atom-company” д.о.о. Србац основано је 2000. године и од тада успјешно послује. Ова породична фирма по свему може бити примјер и другим производним капацитетима у општини Србац, о чему свједочи и традиција дуга скоро двије деценије.

У предузећу je запосленo више од 30 радника, а оно што је посебно важно нагласити јесте редовна и коректна сарадња са ЈУ Завод за запошљавање РС и када је ријеч о посредовању у запошљавању, а посебно учешћу у пројектима запошљавања Завода. У посљедњих неколико година, кроз учешће у разним пројектима запошљавања Завода, запослили су више од 20 радника са евиденције Бироа за запошљавање Србац и уредно су испоштовали све уговорне обавезе. У фирми наводе да су им подстицаји Завода веома корисни и да захваљујући оваквом виду подршке, могу да повећавају број запослених радника. Учествовали су и ове године у неколико пројеката које реализује Завод.

Основна дјелатност ове породичне фирме је хладно обликовање метала, односно израда разних металних конструкција и металне галантерије.

Углавном израђују метални намјештај - столице и столове за угоститељство, школе и салоне. На самим почецима пословања, производили су свега три модела металних конструкција за столице, а данас у понуди имају чак 200 различитих врста столица. У овој фирми истичу да су у могућности да своје производе, по жељи наручиоца, пласирају као готов производ на страно и домаће тржиште.

Нарочито су поносни на чињеницу да су прије двије године, захваљујући одличним резултатима које су постигли у раду, добили једно од највиших признања Општине Србац - захвалницу Општине за успјешно пословање, што им је био подстрек да наставе да раде још боље и да улажу у развој своје фирме, чиме позитивно утичу и на привредни развој општине Србац.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

22.12.2023.Публикације

Статистички билтен- новембар 2023.
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за новембар 2023.

Све публикације