Уз Цисо центар до лакшег запослења

Пет, 01.12.2017.


У оквиру својих редовних активности Центар за информисање, савјетовање и обуку Добој пружа незапосленим лицима услуге информисања, савјетовања и обука са циљем њиховог што бржег и лакшег запошљавања.

У ЦИСО центру се организују групна информисања, радионице на тему права и обавеза незапослених лица која активно траже посао, гдје незапослени имају прилику да науче како да напишу своју биографију (CV) и мотивационо писмо/молбу за посао, како да се припреме за разговор са послодавцем, те на који начин могу унаприједити своје вјештине и компентенције. Нагласак је на мотивисању младих незапослених лица на активном тражењу посла.

Николина Јовић по занимању економски техничар била је један од корисника услуга ЦИСО центра у Добоју. Прошла је радионице и активно се укључила у тражење посла. У ЦИСО центру је добила информације о упражњеном радном мјесту благајника. Обратила се послодавцу и након обављеног интервјуа добила је прилику да се докаже на пробном раду. Николина је сада запослена као благајница у једном добојском предузећу и изузетно је задовољна својим радним мјестом.

„Предлажем свим незапосленим лицима који активно траже посао да посјете ЦИСО центар, јер ће ту добити много корисних савјета и информација и да никад не одустају од свог циља“, поручује Николина.

Све вијести

Остале вијести

19.04.2018. Пројекти ЗЗЗРС

Програм запошљавања и самозапошљавања циљних категорија у привреди у 2018. години
ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује „Програм запошљавања…

Сви пројекти

26.12.2017. Остали пројекти

Феријални рад у Њемачкој у 2018. години
Завод за запошљавање Републике Српске и ове године…

Сви пројекти

18.03.2011.Публикације

Средња стручна спрема
Средња стручна спрема на евиденцији Завода за запошљавање

Све публикације