Занатска радња ,,Петровић” с.п. Рогатица - ,,Стартaп (start-up) Српска”

Сри, 28.04.2021.


„Позивам све младе људе који имају идеју и знање да покрену властити бизнис и да не страхују од неуспјехаˮ, овако започиње своју причу Зоран Петровић из Рогатице.

Уз помоћ и подршку Завода за запошљавање Републике Српске, свој сан о томе да  региструје и покрене властити бизнис остварио је Зоран из Рогатице. Он се од завршетка средње школе бавио поправком и одржавањем моторних возила, али није имао услове за регистрацију, јер му је недостајала финансијска подршка.

„Када сам 2019. године од запослених радника у бироу Рогатица добио информацију да је у току пројекат подстицања развоја предузетништва код младих старости до 35 година - ,,Старап (start-up) Српска”, одлучио сам да аплицирам и да на тај начин покушам да своју идеју о отварању занатске радње спроведем у дјелоˮ, истиче Петровић.

Након што му је захтјев одобрен средства је уложио у изградњу и опремање објекта, куповину потребне опреме, алата, те регистровао самосталну дјелатност ,,Петровић”, Зоран Петровић с.п. Рогатица.

Од 2019. године до данас Зоран успјешно послује, успио је да прошири дјелатност и поред одржавања и поправке моторних возила сада се бави и продајом ауто-дијелова у радњи коју је изградио са једним дијелом средстава које је добио од Завода за запошљавање Републике Српске.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

13.05.2022.Публикације

Статистички билтен- април 2022.
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за мјесец април 2022. године.

Све публикације