Регистрација Објава огласа Услуге послодавцима

Добро дошли

Заборавили сте шифру?

Послодавац сте и тражите радника?

Регистрација је бесплатна, а регистровани послодавци могу:
  Објавити бесплатно оглас на порталу Објавити бесплатно оглас у средствима јавног информисања Објавити бесплатно профил компаније на порталу Оставити коментар, поставити питање, дати сугестију за унапрјеђење услуга Преузети обрасце
Региструјте се »

Које су то предности?

Регистровани послодавац може бесплатно објавити оглас за посао на порталу Завода. Оглас објављен на порталу је оглас који ће бити оглашен бесплатно путем дневних новина, али и на огласним плочама Завода широм РС, Клубу за тражење посла, центрима за информсање и савјетовање.

Оглас са портала може досегнути преко 1,5 милион интернет корисника у Босни и Херцеговини, међу којима су послодавци, послопримци, потенцијални пословни партнери...

Објавите оглас

Да бисте објавили оглас, морате бити регистровани и пријављени!

Услуге које нудимо послодавцима

На овом дијелу портала можете се упознати са детаљима услуга које Завод пружа послодавцима. Завод обавља послове посредовања у интересу незапосленог лица и послодавца, у циљу запошљавања и спровођења програма и мјера активне политике. Након сазнања о могућностима запошљавања једног или више радника, Завод ће непосредним путем о томе информисати незапослена и друга заинтересована лица о условима и могућностима запошљавања.
Завод не наплаћује накнаду за услуге које пружа незапосленим и другим лицима, послодавцима и другим правним и физичким лицима.

Услуге су:

19.10.2021.Публикације

Статистички билтен- август 2021
Статистички билтен ЈУ Завода за запошљавање Републике…

Све публикације

Вијести