Регистрација Објава огласа Услуге послодавцима

Добро дошли

Заборавили сте шифру?

Послодавац сте и тражите радника?

Регистрација је бесплатна, а регистровани послодавци могу:
  Објавити бесплатно оглас на порталу Објавити бесплатно оглас у средствима јавног информисања Објавити бесплатно профил компаније на порталу Оставити коментар, поставити питање, дати сугестију за унапрјеђење услуга Преузети обрасце
Региструјте се »

Које су то предности?

Регистровани послодавац може бесплатно објавити оглас за посао на порталу Завода. Оглас објављен на порталу је оглас који ће бити оглашен бесплатно путем дневних новина, али и на огласним плочама Завода широм РС, Клубу за тражење посла, центрима за информсање и савјетовање.

Оглас са портала може досегнути преко 1,5 милион интернет корисника у Босни и Херцеговини, међу којима су послодавци, послопримци, потенцијални пословни партнери...

Објавите оглас

Да бисте објавили оглас, морате бити регистровани и пријављени!

Услуге које нудимо послодавцима

На овом дијелу портала можете се упознати са детаљима услуга које Завод пружа послодавцима. Завод обавља послове посредовања у интересу незапосленог лица и послодавца, у циљу запошљавања и спровођења програма и мјера активне политике. Након сазнања о могућностима запошљавања једног или више радника, Завод ће непосредним путем о томе информисати незапослена и друга заинтересована лица о условима и могућностима запошљавања.
Завод не наплаћује накнаду за услуге које пружа незапосленим и другим лицима, послодавцима и другим правним и физичким лицима.

Услуге су:

05.04.2017. Остали пројекти

Пројекат “Урбана пољопривреда”
Пројекат “Урбана пољопривреда” је базиран на развоју…

Сви пројекти

12.01.2011.Публикације

Информације за незапослена лица
ТРАЖЕЊЕ ПОСЛА, САДА ЈЕ ВАШ ПОСАО! ИАКО ЈЕ ЈЕ ТРАЖЕЊЕ ПОСЛА…

Све публикације

Вијести