Регистрација за послодавце

НАПОМЕНА: Сва поља су неопходна и молимо Вас да иста исправно попуните!
Податке можете унијети латиничним и ћириличним писмом.
Писмо које будете користили приликом регистрације, биће захтијевано и код логина.

Подаци о фирми:

Приступни подаци:

Упишите ријеч и број са слике у поље испод*


Зашто се регистровати?

Нови портал Завода за запошљавање РС има за циљ отарање новог канала за комуникацију са послодавцима, који ће им бити доступан 7 дана у седмици, 24 сата дневно.
С циљем заштите вјеродостојности комуникације и објављених информација, те размјењених докумената, послодавци се требају регистровати.

Регистрација је бесплатна!

Регистрација је бесплатна, а регистровани послодавци могу: објавити бесплатно оглас на порталу, објавити бесплатно оглас у дневним новинама, обезбједити објаву огласа на огласним плочама Завода широм РС, Клубу за тражење посла, центрима за информсање и савјетовање, објавити бесплатно профил компаније на порталу, оставити коментар, поставити питање, дати сугестију за унапрјеђење услуга, или преузети обрасце Завода.

Провјера

По попуњавању електронског формулара за регистрацију, послодавца ће да контактира администратор портала с циљем провјере свих унешених података и са детаљима о начину завршетка процеса регистрације. По завршеном процесу регистрације, регистрацију администратор ауторизује.
До ауторизације послодавци могу користити све услуге портала, осим објаве огласа и профила компаније, а само ауторизовани послодавци могу објваљивати огласе и имати свој профил на порталу Завода.

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

28.07.2023.Публикације

Статистички билтен- јун 2023.
Статистички билтен ЈУЗЗЗРС за јуни 2023.

Све публикације

Вијести