ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ РАЗВОЈУ МАЛИХ БИЗНИСА У ПАЛАМА

Уто, 23.08.2022.


Партнерске организације окупљене у Локалном партнерству за запошљавање Пале (чији је носилац Општина   Пале, а партнери  су Завод за запошљавање Републике Српске / Филијала Источно Сарајево / Биро Пале, Средњошколски центар Пале, Удружење “ Сунце“  и паљански послодавци)  позивају све заинтересоване особе које желе покренути властити посао да се пријаве за учешће у програму подршке развоју малих бизниса. Програм реализују партнери у оквиру пројекта „Локалним партнерством до запошљавања у Палама“  који се проводи у оквиру пројекта „Подршка Европске уније локалним партнерствима за запошљавање – Фаза II“ који финансира Европска унија а реализује Међународна организација рада (МОР).

Јавни позив је усмјерен према незапосленим особама са подручја општине Пале које желе  покренути властити посао уз едукативну подршку  партнерства, као и финансијску подршку у укупном износу од 80.000 КМ, односно до 8.000 КМ по регистрованом бизнису.

Oстале инфомрације можете погледати на сљедећем линку: http://www.pale.rs.ba/javni-poziv-za-ucesce-u-programu-podrske-razvoju-malih-biznisa-u-palama/

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

30.06.2023.Публикације

Статистички билтен- мај 2023.
Статистички билтен ЈУ Завода за запошљавање Републике…

Све публикације